Wij zijn

InformU


Wij zijn, of beter eigenlijk, ik ben InformU. Ik ben Toin Zom. In 2006 ben ik onder de naam InformU IT Services als freelance consultant begonnen. Mijn passie en drive zijn alle aspecten van data integratie. Werkende oplossingen bieden aan klanten. Dat is waar ik voor sta. Dat is waar InformU om draait.

Goed en gedegen werk afleveren staat bij mij altijd op de eerste plaats. Maar met alleen goed werk afleveren ben ik er niet. De manier waarop het werk geleverd wordt is net zo belangrijk als het eindresultaat. Geen resultaten halen voor opdrachtgevers, maar resultaten halen met opdrachtgevers. Enthousiasme en kennis overbrengen.
Op het ene moment met de poten in modder om de technische details van het project te sturen of te realiseren. Op het andere moment in pak en das de oplossing, benefits en lange termijn doelstellingen in heldere taal presenteren aan senior management .

De gedrevenheid om de klus te klaren, want het gaat niet vanzelf. Focus houden op het einddoel en ondanks tegenslagen overtuigd blijven van de gekozen richting. Verwachtingen waarmaken en nog liever overtreffen. Dat is InformU.